BloggProffs

Torsdag

Dagen har vart soft och inte alls planerad. Vaknade vid 12 tiden och insåg att jag hade sovit många timmar för mycket men vem bryr sig när man är sjuk så jag drog mig lite till innan jag drog mig upp för att få i mig lite frukost.

Kajsa ringde och frågade om jag behövde handla något och det behövde jag verkligen så det blev en väldigt snabb dusch för att sen åka till stan med henne och Janne. Alltid kul att gå med tanterna på stan men att de har tusen ärenden att göra och att de går som sniglar är väl inte alls så roande som man kunde önska. Hur som helst fick jag det jag behövde handla handlat och det var väl ändå huvudsaken.

Kom hem till Kajsa efter två timmar på stan och det blev soppa, fika och tv mys. Juliette kom även dit och det är aldrig fel att ha henne i närheten (: Vi gick sedan hem till mig när Kajsa och mamma började bli tråkiga och här har vi suttit mer eller mindre hela kvällen och babblat.

Snöat har det gjort idag och helvetet ligger som ett täcke på marken, fyfan! Jag trodde skiten skulle hålla sig borta lite till men icke. Fast det lär inte ligga kvar i några evigheter det vet varenda kotte men usch och fy ändå!

Hela helgen är planerad, känns härligt! Blev en aning annorlunda än vad jag trott från början men det har jag ingenting emot. På Fredag blir det middag hemma hos Kajsa med familjen Sjöberg och på kvällen blir det mys med min Podde. På Lördag ska man äta hos middag hemma hos morfar i Gränna och det ska bli riktigt kul då jag inte vart hemma hos han på 5 år. Han passar visst på att bjuda hem oss när ragatan befinner sig i USA för en gångs skull. Tack gode gud för att hon inte är på hemmaplan då vi är där. På kvällen så åker jag hem till min underbara igen och bara myser. Söndag har vi planerat att sova bort så långt som möjligt och kanske så blir det en fika med en vän någon stans på kvällskvisten.

Klockan är nu 00:57 och jag ska diska och plocka in tvätt. Vet att det är sent men palla göra det i morgon. Bättre att sova så länge så länge det bara går (:

GODNATT!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu