BloggProffs

Godnatt

Usch klockan är mycket men jag är inte särskilt sugen på att sova fast jag är oerhört trött. Måste bädda om sängen som ser ut som ett bombnedslag efter en hel kvälls softande där, haha. Min Patrick har åkt hem och jag saknar honom jätte mycket redan. Det är nog något av det jobbiga med förhållande. Man vill inte vara ifrån varandra för då känns det tråk och man kan sakna ihjäl sig men umgås man för mycket går man varandra på nerverna. Konstigt det där. Som jag säkert nämnt innan, jag tror att kärlek är något man aldrig kommer förstå sig på.

Efter Patrick gick vid 21 så drog jag hem till mamma och spelade kort i 3 timmar. Ibland är det skönt och komma hem till mammsen och bara få prata av sig och ta det lugnt. Alla låg dessutom och sov förutom mamma då så det var tyst och lugnt om vi räknar bort katterna sov for som idioter över golven i hela lägengheten. Jag hade aldrig pallat med 5 katter i en lägenhet. Jaja, deras problem.

Min vän Samir har kommit hem från norrland i dag så om jag får tid över i morgon så blir det att leka med honom. Alltid lika trevligt.

Förkylningen ger sig inte och jag är verkligen trött på den. Jag vill till gymmet och träna! Fan, jag bli bah så trött på det.

Ne nu ska jag bädda sängen, borsta tänderna och hoppa i säng och slå en signal till Emanuel som jag lovat.
Natti!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu