BloggProffs

Seriöst

Jag vet inte vilka uppfattningar folk har om mig. De får egentligen tycka va fan dom vill men saken är den att jag bara känner att de inte borde uttrycka sig när de inte knappt har en aning om hur jag har/haft det. Mitt liv, mina beslut och mina misstag.

Det som stör mig mest är att DU dömer mig. Vem fan är du att döma? Vi är inte vänner, nejnej. Vi VAR vänner ett litet obetydligt kapitel av mitt liv. Vi har pratat och haft våra diskussioner men nu var det flera månader sen sist och du har inte en aning om vad jag gjort den senaste tiden. Har du läst min blogg? Jo kanske det men tror du att jag fläker upp hela mitt liv i min här? Jag skriver ner det jag känner att det går skriva men inte det allra personligaste så du borde inte komma med dom orden till mig, inte! Innan du dömer mig så borde du kolla till din egen situation. Jag tänker inte använda det emot dig.. Bara ge upp. Hur ens orkar du lägga energi på mig när vi inte ens pratar med varann längre. Snälla du, bara låt mig vara lilla gumman.

Jag är bara så trött på allt skitsnack folk dräller omkring på. Vad är meningen? Uh, skitsamma. Drar till Malmö till Jessica och David på onsdag eller torsdag och stannar där några dagar. Skönt att komma bort. Ska bli sjukt kul att träffa dem igen.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu