BloggProffs

Sysselsättning

Japp det får jag lov att kalla det för just nu har jag nada att göra. Det känns som att jag skulle kunna skriva hur mycket som helst idag. Inte för att det kanske är så jätte intressant men meningen med min blogg är väl mer att få skriva av sig när jag känner att det behövs. Så här kommer nog mitt fjärde och sista inlägg för idag.

Har planerat min vecka lite. Har inte haft så mycket planerat på sistone, har mest vart att ta dagen som den kommer men nu äntligen så har jag lite planer för veckan. Även om det bara är nöje på listan så känns det som att nu när man är ledig får man passa på. Kanske får ett jobb eller får jobba lite mer på Permat och då kommer jag ångra att jag inte gjorde något bra av dessa dagar jag vart/är ledig.

Tisdag: Mamma, Kajsa och lillebror Rasmus kommer på fika på förmiddagen. Klockan 13:42 sätter jag mig på bussen till Eksjö för att spendera lite tid med min saknade Johanna. Känns härligt att vi äntligen hittar på något igen. Ska gå och äta buffé, fika och snacka av oss lite. På kvällen kommer eventuellt Juliette hem till mig på fika och det är aldrig fel.

Onsdag: Då blir det bryggeriet med grabbarna och lite förfest hos mig då förstås. Anledningen är väl att Sebbe fyller 19 idag, grattis till han. Ska bli väldigt trevligt. Är det någon som är intresserad av att hänga på är det bara att säga till!

Fredag eller Lördag: Blir det öl med brudarna hemma hos mig och en massa kortspel vilket känns soft och kul. Då kommer man även träffa S och jag hoppas att hon får lite bättre uppfattning än vad hon har nu om mig. Dessutom brukar det vara ganska kul att träffa nytt folk så det blir nog väldans trevligt.

Ah det kommer bli en ganska soft vecka och jag kommer förstås uppdatera här efter var dag som går. Klarar mig inte riktigt utan som ni kanske har märkt.

Eftersom jag har en sådan blogg där jag inte kan se hur många besökare jag har osv så vore det trevligt att få veta vilka som läser den. Så skriv gärna en kommentar (:

Ne nu ska jag ner och hämta tvätten sen blir det några avsnitt av One Tree Hill och kanske ett välbehövt telefonsamtal om nu personen i fråga tänker svara. Gah!

Holymen – The Last Universe

En kommentar till “Sysselsättning”

  1. Jenny Säger:

    Känner du för att du vill ha en där man ser hur många som besöker din sida är det bara att byta till blogg.se.
    Där har man lite koll iaf även om människorna är okända :P

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu