BloggProffs

Vad är detta?!

Jag skulle nog aldrig planerat något denna veckan för antagligen kommer inget av det att hända ändå. Vaknade klockan 4 i morse av att det var som omöjligt att svälja, sandpapper i halsen typ. Tryckte ner en Alvedon och somnade om efter många om och men. Klockan 9 ringde det på dörren och då kom Podde som är en aning förkyld. Inte så svårt att gissa vem som smittat mig då kanske. I vilket fall som helst hade han gått hem från jobbet för att han inte mådde bra och ville vara snäll och komma och hälsa på mig. Bitterfitta som jag är var jag mest otrevlig men han förstod och sa att vi skulle träffas senare.

Snart kommer mamma och Rasmus och fikar. Ringde och sa att jag inte mådde bra och att jag inte ville smitta dem men då svararade hon att det var säkert samma förkyldning de hade haft förra veckan så det spelade ingen större roll. Så jag får lite sällskap trots allt. Tack!

Sitter här och skakar som ett asplöv, feber. Wohoo! Nejnejnej! Jag vill inte bli sjuk nu. Såhär ont i halsen har jag inte haft sen jag tog bort halsmandlarna. Det som är bäst är väl att man kan svälja fast det gör ont vilket är omöjligt när man har mandlar som är i vägen eller det var det för mig i alla fall. Nu ska jag sluta klaga.

Igår fick det komma som det ville, jag bara fick det ur mig. Vi var arga, irriterade och en aning förbannade men när det väl bara kom så kändes det bra att få ett svar på de frågor man ställt sig. Min oro och tvekan som vart där ganska länge nu släppte och nu är det kanske dags att ge lite mer och satsa hårdare. Det kan trots allt vara värt det.

Nu ska jag diska innan de kommer.
Bajjsing!

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu