BloggProffs

Där gick gränsen

Att man kan bli förbannad för mindre när mer ligger bakom. Ja det är inte så jävla svårt och idag gick jag över gränsen och var riktigt jävla elak. Nu får det fan räcka. Jag är så jävla trött på dig, då menar jag verkligen JÄVLIGT trött! Du fattar nada. Du gör saker utan att du tror att det ska få konsekvenser nu får det vara nog lilla gubben. Du är min bror, ja men det ger dig inte rättighet till att göra som du gör.

 

 

Skulle gå till parken och aktivera hunden och Rasmus med mamma. På väg ut så ser jag att ”någon” klippt av ekrar på min cykel. Vem det var va inte särskilt svårt att lista ut med tanke på att samtidigt säger mamma att du tog med dig en avbitartång ut härom kvällen.

 

 

Jag bara kände hur det exploderade i mig. Jag ville bara vara riktigt elak tillbaka. Nej jag brukar inte hantera konflikter på det viset men du gick över gränsen och fattar inte att man inte gör så. Jag ville ge igen på samma sätt.

 

 

Jag stormade in i hans rum och frågade varför han hade gjort så och vi skrek på varann och självklart nekar idioten. Då tog jag hans mobil och sa att jag skulle sälja den för att fixa ett nytt däck. Egentligen skiter jag i den gamla skrot högen till cykel men det var just principen jag ville visa. Han gormade att han ville ha tillbaka den och jag vänder mig om och säger visst och kastar den rakt i golvet. Tror inte att mobilen är så användbar nu men om den är det så är det ren tur.

 

 

Det kändes fult och barnsligt att göra så på det sättet men jag pallade inte med att han alltid ska göra saker utan något straff alls och eftersom jag inte får någon större hjälp från någon annan i det där dårhuset så fick jag ta saken i egna händer.

 

 

Ont i halsen, huvudet och feber, blä! Ska ta en dusch nu och sen åka hem till Podde som också ligger hemma och är sjuk. Vi får ta hand om varann ikväll helt enkelt.

lily-flower-in-black-and-white-kimxa-stark1.jpg


Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu